ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | xronos.gr

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

2007: Επίσημη έρευνα αναγνωσιμότητας, ακροαματικότητας και τηλεθέασης στους τρεις Νομούς της Θράκης από την Γενική Γραμματεία Τύπου, φέρνει την εφημερίδα "Ο Χρόνος" πρώτη σε αναγνωσιμότητα και πωλήσεις, ενώ το Ράδιο Χρόνος 87,5 πρώτο σε ακροαματικότητα στην κατηγορία των Ενημερωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών.

2014: Η εφημερίδα "Ο Χρόνος" βραβεύεται από την ΚΑ-Βusiness.gr στα πλαίσια του 6ου πολυσυνεδρίου «Καινοτομία & Ανάπτυξη: Ανατολική Μακεδονία & Θράκη 2014» για τα 50 χρόνια συμβολής της εφημερίδας στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της περιοχής.

2018: Στα DIME - DigitalMediaAwards '18, βραβεύτηκε το Xronos.gr ως "Best Local News Site" ανάμεσα σε μεγαθήρια του ελληνικού διαδικτύου όπως το Gazetta.gr, το Newsit.gr, το In.gr και άλλα

2018: Στα Regional Media Awards '18, ο Δ.Ο. "Ο Χρόνος" βραβεύτηκε σε πέντε κατηγορίες αναφορικά με την

παραγωγή δημοσιογραφικού προϊόντος, του διαδικτύου και των υπηρεσιών και του marketing.

Αναλυτικά οι κατηγορίες στις οποίες βραβευτήκαμε:

1.BestOnlineCommunity - Για το Xronos.gr και την ανάπτυξη και διασύνδεση με τα social media μας

2.BestPublicInterest - Για την συνολική κάλυψη της επίσκεψης Ερντογάν στη Θράκη το Δεκέμβριο του 2017

3.BestCover / Frontline / Headline - Για το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας "Ο Χρόνος"

4.BestOriginalReporting - Για το θέμα του δημοσιογράφου μας Δ. Βοργιά σχετικά με το "Άγνωστο νεκροταφείο μεταναστών της Ροδόπης"

5.Website - Για την λειτουργία και υλοποίηση πλατφόρμας ηλεκτρονικής συνδρομής μέσω του Xronos.gr

2019: Στα Regional Media Awards '19, ο Δ.Ο. "Ο Χρόνος" βραβεύτηκε σε δύο κατηγορίες αναφορικά με το digital κομμάτι του και το marketing.

Αναλυτικά οι κατηγορίες στις οποίες βραβευτήκαμε:

1. Gold Award - Στην κατηγορία BEST Multi Platform για το xronos.gr και την ανάπτυξη και διασύνδεση με τα social media μας.

2. Silver Award - Στην κατηγορία BEST Product Placement για τον τρόπο με τον οποίο αναδείξαμε και επικοινωνήσαμε το πρόγραμμα ευφυούς καλλιέργειας Cotton+ των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων Α.Ε.

2021: Στα Regional Media Awards '21, είχαμε την χαρά και την ηθική ικανοποίηση να βραβευτούμε σε 4 κατηγορίες, κάτι που μας έδωσε και τον τίτλου του "Regional Media of the Year" .

Αναλυτικά οι κατηγορίες στις οποίες βραβευτήκαμε:

1. GoldAward - Στην κατηγορία Best Original Reporting για το θέμα μας "Ο βαρύς φόρος αίματος των Θρακιωτών αγωνιστών του 1821"

2. GoldAward - Στην κατηγορία Best Cover Design για το πρωτοσέλιδο μας αναφορικά με τα 100 Ελεύθερης Θράκης

3. GoldAward - Στην κατηγορία Best Product Placement, αναφορικά με την προβολή και τη διαφήμιση της εταιρίας "¨Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης"

4. SilverAward- Στην κατηγορία Best Original Reporting για το θέμα της 22χρονης Νεσλιχάν Κιοσσέ μιας νεαρής Ροδοπίτισσας που “τραβάει χειρόφρενο” στα στερεότυπα παντός είδους.

Regional Press of the Year 2021, η Εφημερίδα «Ο Χρόνος»

xronos
xronos.gr