Τουριστικά βήματα στην Κομοτηνή, βλέπει ο Π. Ζωγράφου | xronos.gr
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Τουριστικά βήματα στην Κομοτηνή, βλέπει ο Π. Ζωγράφου

18/03/23 - 8:00
Τουριστικά βήματα στην  Κομοτηνή, βλέπει ο Π. Ζωγράφου

Έφερε ως παράδειγμα τις δύο νέες φετινές δράσεις, υποδοχής φοιτητών και χριστουγεννιάτικου πάρκου  

Γίνεται δουλειά με βάση την πρόσφατη μελέτη γύρω από τον τουρισμό, υποστήριξε στην πρόσφατη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Πέτρος Ζωγράφου, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για απουσία τουριστών και σωστών βημάτων για την προσέλκυση αυτών.

Σύμφωνα με τον αυτοδιοικητικό, με βάση τη μελέτη το 2022 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το φεστιβάλ υποδοχής φοιτητών που συνοδεύτηκε από το street food, καθώς επίσης σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑΚ δημιουργήθηκε το θεματικό πάρκο Χριστουγέννων. Παράλληλα, η αντιδημαρχία Τουρισμού συμμετείχε σε εκθέσεις σε Ρουμανία και Θεσσαλονίκη (Philoxenia), ενώ πραγματοποιήθηκαν ταξίδια tour operators στην Κομοτηνή για την προβολή της πόλης. Συγχρόνως, έχουν ξεκινήσει οργανωμένοι περίπατοι στο ιστορικό κέντρο Κομοτηνής για σχολεία και συλλόγους.

«Κάνουμε πολλά πράγματα, συμφωνώ ότι πρέπει να προσθέσουμε κι άλλα και θα το κάνουμε. Αλλά δεν μπορείτε να ακυρώνετε και να λέτε ότι πήγαμε μόνο στη Ρουμανία» υποστήριξε απαντώντας στην κριτική.

Live ενημέρωση

Ακολουθήστε το xronos.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων

xronos
xronos.gr